Vacature video laten maken

 

Beelden zeggen meer dan woorden toch? Waarom gebruiken we dan nog steeds geschreven vacatures om de juiste persoon voor een functie te vinden? En past die saaie tekst nog wel bij uw bedrijf? Bij Heuvel Media denken we van niet. Wij durven een stapje verder te zetten en helpen u graag met een vacature die in het digitale tijdperk past. Voor het laten maken van een vacature video bent u bij ons aan het juiste adres.

 

De vacaturefilm

Video is enorm in opkomst. Youtube is de snelst groeiende videowebsite ter wereld en is na Google de meest gebruikte zoekmachine op het web. Elke maand worden maar liefst 3 miljard zoekopdrachten verwerkt en het medium ontvangt een miljard unieke bezoekers per maand. Deze cijfers zijn van astronomisch formaat en geven blijk van de enorme opmars van video op internet.

Deze trend beperkt zich allang niet meer alleen tot bottle flips en kattenfilmpjes. Talloze bedrijven hebben de mogelijkheden van video inmiddels ontdekt en zetten het medium steeds vaker in: ook om kandidaten voor een vacature te werven!

De voordelen van video

Kent u het gezegde “een foto zegt meer dan duizend woorden”? Bedenk dan eens wat een goede vacaturevideo voor u kan betekenen. Met een video of uitleganimatie wordt het karakter van uw bedrijf in één klap duidelijk gemaakt. U kunt collega’s aan het woord laten, een rondleiding door het kantoor geven of juist een inspirerende animatie tonen. Hierdoor zal de kandidaat ook eerder aanvoelen of de functie en bedrijfscultuur bij hem passen, iets dat met een geschreven vacature bijna onmogelijk is. Een bijkomend voordeel is dat u meer geschikte kandidaten op gesprek kunt verwachten.

De doelgroep

Een vacaturefilmpje biedt veel creatieve mogelijkheden en is ideaal om kandidaten van tussen de 18 en 35 jaar oud te bereiken. Die doelgroep is namelijk zeer actief op videokanalen als Youtube en heeft video als medium al volledig geaccepteerd. De kandidaten uit die leeftijdscategorie zullen een vacaturefilm dan ook eerder als positief ervaren.

Een vacature video laten maken

Hebben we u kunnen overtuigen en wilt u een vacature video laten maken? Contacteer ons dan via het contactformulier of bel 06-12841438. Dan gaan we snel aan de slag om voor u een onvergetelijke vacature video te maken!

 

 

Lees meer
Vacaturefilmpjes