Movie Grafix: commerciële eyecatcher in de bioscoop of op social media

Heeft u al kennisgemaakt met een nieuwe ster aan het animatiefirmament: dé Movie Grafix. Ga er maar eens goed voor zitten. En bekijk de voorbeelden van deze opvallende promotiefilmpjes die Heuvel Media de afgelopen tijd gerealiseerd heeft. In Movie Grafix combineren we foto’s, logo, teksten, huisstijlelementen, muziek en een professionele voice-over tot een commerciële eyecatcher bij uitstek.  

Maak een onuitwisbare indruk met bioscoopreclame 

Movie Grafix: de naam is veelzeggend. Het resultaat ook. Met Movie Grafix kunt u adverteren op het witte doek. Afhankelijk van waar uw doelgroep zich bevindt, kiest u voor een landelijke, regionale of lokale campagne. Heuvel Media realiseert op maat gesneden Movie Grafix. Exploitanten van bioscoopreclame – zoals Jean Mineur Mediavision – zorgen voor verspreiding in de gewenste bioscoop.     

Promotiefilmpjes met verbeeldingskracht 

De verbeeldingskracht van Movie Grafix is niet alleen voorbehouden aan de bioscoop. Met deze geanimeerde promotiefilmpjes maakt u ook de sier op de homepage van uw website, de bedrijfspagina op uw LinkedIn-profiel of het YouTube-kanaal van uw bedrijf. Wilt u bij presentaties of beurzen de aandacht van bezoekers trekken? Start uw PowerPointpresentatie dan met Movie Grafix. 

 

Movie-Grafix: bioscoop- en social media promotiefilmpjes