Movie Grafix: commerciële eyecatchers op het witte doek in de bioscoop of online op social media

Heeft u al kennisgemaakt met een nieuwe ster aan het animatiefirmament: dé Movie Grafix. Ga er maar eens goed voor zitten. En bekijk hieronder de voorbeelden van deze opvallende promotiefilmpjes die Heuvel Media de afgelopen tijd gerealiseerd heeft. In Movie Grafix combineren we foto’s, logo, teksten, huisstijlelementen, muziek en een professionele voice-over tot een commerciële eyecatcher bij uitstek.

 

Maak een onuitwisbare indruk met bioscoopreclame 

Movie Grafix: de naam is veelzeggend. Het resultaat ook. Met Movie Grafix kunt u adverteren op het witte doek. Afhankelijk van waar uw doelgroep zich bevindt, kiest u voor een landelijke, regionale of lokale campagne. Heuvel Media realiseert op maat gesneden Movie Grafix. Exploitanten van bioscoopreclame – zoals Jean Mineur Mediavision – zorgen voor verspreiding in de gewenste bioscoop.   

De bioscoop is het oudst bekende audiovisuele medium, toch trekken de Nederlandse bioscopen elke dag nog een flink aantal bezoekers van alle mogelijke leeftijden. Het voordeel van adverteren in de bioscoop is dat de bezoeker nauwelijks wordt afgeleid. De bezoeker zit in een donkere zaal en wordt als het ware naar het beeldscherm getrokken. Hiernaast zijn bioscoopbezoekers vaak open-minded en geïnteresseerd in wat ze wordt aangeboden (omdat bezoekers naar de bioscoop gaan echt als een uitje zien). Door de verschillende leeftijdsgroepen wordt er ook nog een brede doelgroep bereikt. Uw Movie Grafix zal zeker impact hebben. 

Promotiefilmpjes met verbeeldingskracht 

De verbeeldingskracht van Movie Grafix is niet alleen voorbehouden aan de bioscoop. Met deze geanimeerde promotiefilmpjes maakt u ook de sier op de homepage van uw website, de bedrijfspagina op uw LinkedIn-profiel of het YouTube-kanaal van uw bedrijf. Wilt u bij presentaties of beurzen de aandacht van bezoekers trekken? Start uw PowerPoint-presentatie dan met Movie Grafix. Op deze manier trekt u niet alleen vanaf de eerste seconde al de aandacht voor uw presentatie, maar bent u ook uniek.

 

Lees meer
Movie-Grafix: bioscoop- en social media promotiefilmpjes