Instructiefilm laten maken

Wilt u een instructiefilm of -video maken voor uw product of bedrijf, maar hebt u hier gewoon geen tijd voor of mist u de benodigde ervaring? Dan bent u aan het juiste adres! Wij hebben een groep specialisten klaarstaan om uw perfecte instructiefilm te maken. Middels intensief overleg nemen wij al uw wensen en ideeën mee in de instructiefilm om zo uw product of dienst kort en krachtig uit te leggen. Dit eerste concept zullen wij na goedkeuring uitwerken tot een professionele instructiefilm.

Toepassingen instructiefilm

Een instructiefilm is ideaal om complexe bedrijven, diensten of producten kort, krachtig en op een leuke manier uit te leggen. Beeld is gemakkelijker om te volgen en verwerken door een menselijk brein en de instructiefilm kan dus effectief worden gebruikt onder werknemers of zelfs bij verkoopgesprekken. Eventueel ziet u zelf nog meer toepassingen binnen uw bedrijf.

Meteen instructiefilm laten maken

Wij bij Heuvel Media hebben een passie voor het creëren van leuke en creatieve instructiefilms en streven naar het beste resultaat voor uw bedrijf. Wij combineren hierbij video, geluid en indien gewenst of nodig zelfs een voice-over om zeer complexe diensten, producten of bedrijven uit te leggen. Wij zijn gevestigd in het Brabantse Veldhoven maar maken animaties, video’s en films voor bedrijven in heel Nederland. Wij hopen een afspraak met u te maken om de mogelijkheden met u te bespreken, eventueel op locatie! Middels intensieve samenwerking zullen wij tot een prachtig eindresultaat komen.

U kunt contact met ons opnemen via email of ons telefoonnummer 06-12841438. Of druk op de oranje knop hieronder en vul ons contactformulier in.