Explanimation laten maken

Een belangrijk onderdeel bij het vertellen van verhalen en het delen van je boodschap is ‘Storytelling’. Dit zorgt ervoor dat uw boodschap echt tot leven komt, of het nu gaat over een product, een organisatie, een merk of een proces. En wanneer u storytelling combineert met videomarketing bent u klaar voor ongekend succes.

Een explanimation, wat is dit nu precies?

Het is simpelweg een combinatie van twee woorden, namelijk ‘explanation’ en ‘animation’. Wanneer we deze woorden vertalen naar het Nederlands dan krijgen we uitleg en animatie, ofwel een uitleganimatie. Zoals de naam het al zegt, is dit een animatie(video) die een complex onderwerp of boodschap uitlegt op een manier waarop het voor iedereen te begrijpen is.

Waarom een explanimation laten maken?

Vooral wanneer u een complexe dienst, product of andere boodschap heeft, dan is een explanimation zeker aan te raden! Met enkel woorden, of enkel afbeeldingen is het moeilijk om iets duidelijk over te brengen naar de doelgroep. Door video en spraak met elkaar te combineren kunt u deze complexe zaken veel beter uitleggen, daarnaast blijven illustraties ook veel langer hangen. Met een explanimation is ook mogelijk om een gevoel over te brengen op de kijkers, zodat de boodschap goed blijft hangen.

Explanimation in eigen stijl

Wanneer u een explanimation laat maken wordt deze natuurlijk zo ontwikkeld dat deze precies in uw eigen huisstijl past. Om uw doelgroep zo goed mogelijk met u te verbinden komen de werkwaarden, uw huisstijl en uw boodschap duidelijk terug in de explanimation en wordt uw boodschap op de juiste manier overgebracht.  

Heuvel Media, specialist in explanimations

Wilt u een explanimation laten maken voor uw merk, bedrijf, dienst, product of ergens anders voor? Neem dan gerust contact op met Heuvel Media. Wij denken graag met u mee om een duidelijke en passende boodschap te creëren voor uw doelgroep.

Lees meer
Heuvel Media uitleganimaties