Bioscoopreclame laten maken van uw foto's

Wilt u een bioscoopreclame laten maken voor uw bedrijf of merk? Bekijk dan eens de Movie Grafix promotiefilmpjes van Heuvel Media! Deze opvallende animatievideo’s combineren foto’s, logo, teksten, huisstijlelementen, muziek en een professionele voice-over tot een eyecather in iedere bioscoop.

Adverteren in de bioscoop

De bezoeker komt natuurlijk voor de film, maar ziet de gehele belevenis vaak als een uitje. Tijdens het bezoeken van een bioscoop heeft de bezoeker vaak een actieve en open mindset tijdens de gehele bioscoopbeleving. Dit zorgt ervoor dat adverteren in de bioscoop een goed advertentiemedium is.

Niet alleen voor in de bioscoop 

De filmpjes die Heuvel Media voor u ontwikkelt zijn natuurlijk niet enkel om in de bioscoop te vertonen, maar kunnen ook gebruikt worden voor op uw website of op uw social media. Daarnaast kunt u er zelfs voor kiezen om met uw video te gaan adverteren via YouTube, zo kunt u nóg meer personen uit uw doelgroep bereiken. Ook kan u ervoor kiezen om de video’s te optimaliseren voor zoekmachines al Google. Op deze manier zal uw doelgroep u sneller vinden via deze zoekmachine. Een win-winsituatie dus!

Uw zichtbaarheid en vindbaarheid wordt door middel van deze video’s dus aanzienlijk vergroot op een eenvoudige manier. Videocontent is tegenwoordig namelijk erg populair. Video’s worden meer bekeken dan dat er lange teksten worden gelezen. 

Bioscoopreclame op maat laten maken

Adverteren op het witte doek kan tegenwoordig helemaal op maat. Heuvel Media creëert in samenwerking met u een spectaculaire video. Deze video kan vervolgens, afhankelijk van uw doelgroep, verspreid worden via een landelijke, regionale of lokale bioscoop-campagne. Exploitanten van bioscoopreclame – zoals Jean Mineur Mediavision – zorgen voor verspreiding in de gewenste bioscopen. 

Heeft u interesse en wilt u uw eigen moviegrafix bioscoopreclame laten maken door Heuvel Media? Neem dan gerust contact op.