Animatie video laten maken

Interesse in het maken van een animatie video, maar heb je hier zelf niet de ervaring mee of de tijd voor? Wij helpen u hier graag mee! Animatie video is geschikt voor meerdere doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een visueel visitekaartje, een manier van conceptuitleg of een advertentie-/ branding tool. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u en komen graag bij u langs voor een gesprek.

Wie zijn wij?

Wij zijn een creatief bedrijf, gespecialiseerd in het creëren van video’s, animaties en Movie Grafix. Wij hebben een team klaarstaan van verschillende specialisten die gereed staan om uw gewenste video en boodschap te transformeren naar een video. Wij onze thuisbasis in het Brabantse Veldhoven, maar opereren in heel Nederland. Wij bespreken maar al te graag alle mogelijkheden die wij kunnen bieden, eventueel op locatie. Wij gaan hierna een concept maken met de door u gewenste aspecten en indien u enthousiast bent hierover, gaan wij verder tot een professionele uitwerking. Aan het einde van de samenwerking staat u slechts één ding te wachten; het verspreiden van uw animatie video!

Relatie met de klant

Een animatie kan uw bedrijf helpen met het creëren van een relatie met de klant. Het is gemakkelijk om op een leuke en interessante manier uit te leggen wat uw bedrijf doet en uw bedrijfsthema hierin verwerken. Bij het maken van deze animaties maken wij gebruik van de software Movie Grafix, een programma waarin wij muziek, foto’s, logo’s, stem en nog veel meer kunnen combineren tot een prachtige, op maat gemaakte animatie video. Zo hebt u meerdere illustraties die middels beweging en voice-over echt tot leven komen.

Wij horen graag van u!

Bij interesse horen wij graag van u! U kunt contact met ons opnemen middels ons contactformulier of ons telefoonnummer 06-12841438. Of druk op de oranje knop hieronder en vul ons contactformulier in.