Animatie Utrecht

Heeft u een product, dienst of proces met een complexe boodschap die u graag duidelijk over wilt brengen aan een bepaalde doelgroep? Dan adviseren wij het laten maken van een animatiefilm. Een animatiefilm kent namelijk veel voordelen en zorgt voor sterke verduidelijking van wat voor een boodschap dan ook. Benieuwd naar de mogelijkheden? Heuvelmedia helpt u graag verder, ook voor animaties in de regio Utrecht.

Een animatievideo

Een animatie is simpel gezegd een serie beelden die snel achter elkaar worden afgespeeld. Hierdoor ontstaat er een bewegend beeld: de animatiefilm. Door middel van een uitleganimatie wordt een bepaalde boodschap gemakkelijk uitgelegd of verhelderd. Hoe een technisch product werkt is bijvoorbeeld al duidelijk in slechts één minuut (of zelfs korter) in plaats van na een presentatie van een half uur.

Naast deze voordelen kan een animatievideo gemakkelijk gedeeld worden op Social Media kanalen zoals Facebook. Video’s zijn op deze kanalen erg populair. Een mooie manier om als merk of bedrijf ook zichtbaar te worden.

Heuvelmedia komt bij u langs in Utrecht

Heuvelmedia bestaat uit een klein team van experts op het gebied van animatie. Samen met u creëren we graag een animatie die bij u wensen en behoeften aansluit. Wij zijn gevestigd in Veldhoven, maar komen graag bij u langs om over een geschikte animatievideo te brainstormen! Is uw bedrijf bijvoorbeeld gevestigd in Utrecht? Geen zorgen, Heuvelmedia verzorgt ook animatie in Utrecht.

Het animatieproces

Op basis van deze brainstormsessie ontwikkelen wij vervolgens een concept voor u. In dit concept laten wij u scene voor scene zien hoe de animatiefilm vormgegeven is. Gaat u akkoord met het concept? Dan brengen wij het concept voor u tot leven door middel van getekende animaties en waar nodig een voice-over.

Heeft u interesse in het laten maken van een animatie in Utrecht? Of zit u nog met enkele vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Bekijk ons werk