Animatie studio Utrecht

Heb je moeite om uit te leggen wat voor product, dienst of proces dat je aanbiedt aan je potentiele klanten? Misschien is het wel erg complex of iets nieuws waar men nog niet bekend mee is. Hoe leg je dit duidelijk en begrijpelijk uit? Juist, met behulp van een uitleganimatie! Bij Heuvel Media zijn we gespecialiseerd in het maken van animaties voor allerlei soorten bedrijven door heel Nederland. Van uitleg geven over de provincie Brabant, tot aan een video over waterkokers, het kan allemaal. Met dank aan onze flexibiliteit en digitaal werken komen we door het hele land. Ben je op zoek naar animatie studio Utrecht? Dan komen wij graag bij je langs!

Animatievideo Utrecht

We maken dus ontzettend graag animatievideo’s. Op onze website kun je hier al behoorlijk wat voorbeelden over vinden. De meeste video’s zijn gemaakt van getekend beeld wat we vervolgens laten bewegen waardoor er een animatie ontstaat. Mensen kijken tegenwoordig liever een film dan dat ze een boek lezen, en dat zien we ook terug op het internet. In plaats van lange teksten lezen om iets te begrijpen, vlucht men liever naar een video die hetzelfde uitlegt. Daarnaast zegt een beeld meer dan duizend worden, wat uitleggen ook een stuk makkelijker maakt.

Onze kracht ligt in het maken van een zo kort mogelijke video, die het product of dienst perfect weet uit te leggen. Dus heb je een bedrijf in Utrecht en wil je hier een animatie over laten maken? Neem dan gerust contact met ons op om dit vrijblijvend te bespreken.

Een animatie is breed inzetbaar

Wanneer je een animatie hebt laten maken dan kun je deze video op veel verschillende kanalen inzetten. Natuurlijk staat de video prachtig als eyecatcher op de website, maar ook op social media hebben video’s zich bewezen. Wil je het nog grootser aanpakken? Dan kun je ook gaan adverteren met je video. Bijvoorbeeld op YouTube, Facebook of zelfs op het witte doek! Heb je zelf grootse ideeën? Dan helpen we je graag om dit te realiseren! Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen we er eens rustig over sparren.

Bekijk ons werk