Animatie maken Amsterdam

Animatievideo’s zijn geschikt voor een hoop doeleinden. Zo kunnen deze video’s dienen als bewegend visitekaartje, een uitlegtool, een advertentietool en ga zo maar door. Denkt u erover om een animatievideo te laten maken? Heuvelmedia komt graag bij u langs op locatie, ook in Amsterdam!

Een animatie

Een animatievideo geeft in ongeveer één minuut uitleg over een bepaald product, dienst of proces. Dit door middel van verschillende bewegende illustraties en waar nodig een voice-over. Deze animatievideo’s worden gemaakt in lijn met de huisstijl en wensen en behoeften van u als bedrijf. 

Animatievideo’s worden zoals bovenstaand al kort benoemd gebruikt voor verschillende doeleinden. De video’s worden vaak gebruikt om een complex product uit te leggen, maar zijn ook zeker geschikt als bewegend visitekaartje van uw bedrijf. Videoboodschappen zijn niet alleen erg populair tegenwoordig omdat ze een beter beeld geven van een bepaald product en/of dienst, maar zijn daarnaast ook gewoon leuk om naar te kijken.

Animatie maken Amsterdam

Heuvelmedia is een creatief mediabedrijf in het maken van dynamische video’s, Movie Grafix en uitleganimaties. Met een team van verschillende experts op het gebied van animatievideo’s staat Heuvelmedia klaar om voor u aan de slag te gaan en uw boodschap beeld te geven.

Heuvelmedia is gevestigd in Veldhoven, maar maakt graag animatie voor bedrijven door heel het land. Wij komen graag bij u langs om uw wensen en behoeften wat betreft een videoanimatie te bespreken. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag om tot een passend concept te komen. Kunt u zich vinden in dit concept? Dan wordt uw boodschap op deze manier gevisualiseerd in een animatie met passende illustraties en een voice-over. Het enige wat u nog te doen staat is het verspreiden van uw animatievideo. 

Interesse in een animatievideo en benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Bekijk ons werk