Animatie Groningen

Tegenwoordig zijn storytelling en videomarketing twee belangrijke begrippen. Door middel van een goed product- en/of merkverhaal wordt een bepaalde doelgroep in hun hart geraakt. Door middel van een video worden ze hierin vaak beter meegenomen en wordt er een beeld bij de boodschap gevormd. Met een animatievideo combineer je deze twee succesverhalen! Heuvel Media helpt je hier graag bij, ook in de regio Groningen. 

Wat is een animatievideo?

Een animatievideo is een getekende video van illustraties. Deze illustraties worden achter elkaar gemonteerd waardoor een bewegend effect ontstaat. Vaak legt deze video een complex product en/of dienst uit. Dit in minder dan één minuut door middel van bewegende illustraties en een voice-over. 

Abstracte zaken (zoals cijfers) zijn met behulp van een animatievideo gemakkelijk te vertalen naar een doelgroep. Voor gemakkelijkere onderwerpen is een animatievideo ook zeker geschikt. Één beeld zegt namelijk nou eenmaal vaak meer dan duizend woorden en is leuk om naar te kijken.

Waar plaatsten we een animatievideo?

Een animatievideo is gemakkelijk te plaatsen op uw website en/of social media kanalen. Video’s worden op deze kanalen vaak beter bekeken dan teksten. Hiernaast kunt u er voor kiezen om met uw video te adverteren via YouTube of uw video’s te optimaliseren voor zoekmachines als Google. Naast deze online kanalen worden animatievideo’s ook vaak gebruikt bij de ingang van hoofdkantoren en bij beursstands. Ook worden deze animaties vaak verwerkt in bedrijfspresentaties. Dit om medewerkers bijvoorbeeld op één lijn te krijgen wat betreft een nieuw bedrijfsproces.   

Animatie naar Groningen

Heuvelmedia is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Movie Grafixuitleganimaties en creatieve productievideo’s. Wij ontwikkelen graag aan de hand uw wensen en behoeften een passende video in lijn met uw huisstijl.

Met onze vestiging in Veldhoven als thuisbasis komen wij daarnaast ook graag bij u langs op locatie, ook in Groningen.

Gebruik maken van een animatievideo voor uw product, dienst of proces? Heuvelmedia staat graag voor u klaar. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk ons werk