Animatie bedrijf Eindhoven

Animatie bedrijf Eindhoven

Op zoek naar een animatie bedrijf in Eindhoven? Heuvelmedia komt graag bij u langs om over een leuke animatievideo te brainstormen passend bij uw wensen en behoeften. De animatie wordt helemaal op maat gemaakt voor u. Wilt u een animatievideo met voice-over? Dat kan! Wij werken met verschillende stemacteurs. Wilt u uw huisstijl terug laten komen in de video? Dat kan ook zeker. Niets is te gek. Ons team bestaat uit verschillende experts op het gebied van animatiecreatie. Wij brengen uw visie graag tot leven!

Animatie bedrijf in Eindhoven nodig die onderscheidende animaties creëert? Neem gerust contact met ons op.

 

 

 

Wat is een animatie?

Een animatie is een illusie van beweging. Door middel van het snel achter elkaar spelen van beelden wordt er een bewegend beeld gecreëerd.  De meeste animaties duren ongeveer één minuut. Door deze lengte wordt alleen de essentie van een verhaal weergegeven. Dit zorgt ervoor dat de aandacht van een kijker vastgehouden wordt.

Neem bijvoorbeeld de flipboekjes van vroeger, door te bladeren door de pagina’s ontstond er bijvoorbeeld een bewegend beeld van een poppetje die een bloem van de grond raapte. Op elke pagina was een net iets ander beeld getekend, wat zorgde voor dit effect. Na het flipboekje kwamen de tekenfilms van bekende namen als Walt Disney en met de komst van computers ontstond de digitale animatie.

Een animatievideo

Tegenwoordig worden animaties nog steeds veel gebruikt. We zien bijvoorbeeld veel bewegende effecten in banners op een website, populaire GIFjes op Facebook, populaire video’s op YouTube en bedrijfspresentaties die voorzien zijn van animaties. Bedrijven gebruiken animatievideo’s vaak om een moeilijke boodschap te verduidelijken. Animatievideo’s zijn namelijk gemakkelijker en sneller te begrijpen dan ellenlange verhalen. Wilt u ook een animatievideo laten maken voor in de bioscoop, op uw social media kanalen, eigen website, presentaties of andere doeleinden? Heuvelmedia staat graag voor u klaar. 

 

 

 

Lees meer
Bekijk ons werk