Animatie Amsterdam

In de wereld van de video heersen er twee belangrijke begrippen, namelijk storytelling en videomarketing. Het doel is om je doelgroep in hun hart te raken met een goed merk- en/of productverhaal. Bij Heuvel Media doen we dit natuurlijk met een animatievideo, waarin we de doelgroep meenemen in het verhaal en de twee succesverhalen gecombineerd worden tot een sterke video. Op deze manier creëren we een zo duidelijk mogelijk beeld bij de boodschap. Wil je ook een sterke animatie laten maken? Wij van Heuvel Media werken door het hele land, dus voor een Animatie in Amsterdam komen we graag langs.

Wat is een animatievideo?

Een van onze specialisaties is het maken van animatie-videos. Deze videos bestaan uit illustraties die achter elkaar worden gemonteerd zodat er een vloeiende video ontstaat. De animatievideo is ideaal om in te zetten voor het uitleggen van een complex product en/of dienst. De kracht van ons is om dit in een zo kort mogelijke video over te brengen op de kijkers. De beelden combineren we hierbij vaak met een voice-over. 

Maar de animatievideo is natuurlijk niet alleen geschikt voor het uitleggen van moeilijke onderwerpen, maar is ook perfect in te zetten voor simpele onderwerpen. Want zoals iedereen weet: Éen beeld, zegt meer dan duizend woorden! Mensen kijken nou eenmaal liever een video dan dat ze een tekst lezen, waar wij graag op inspelen.

Waar plaatsten we een animatievideo?

Wanneer je een animatievideo laat maken, dan kun je deze natuurlijk via meerdere kanalen delen met je doelgroep. Om te beginnen natuurlijk op je website, en op je social-mediakanalen. Echter kun je er ook nog voor kiezen om je animatievideo extra te promoten door ermee te gaan adverteren, bijvoorbeeld via YouTube. Zo breng je je nieuwe video optimaal onder de aandacht en bereik je een zo groot mogelijke doelgroep. Ook hierin kunnen we je natuurlijk goed adviseren. 

Animatie naar Amsterdam

Bij Heuvel Media hebben we een aantal specialisaties, zoals: Movie Grafixcreatieve productievideo’s en uitleganimaties. We gaan graag samen in gesprek, om een passende video in lijn met de behoeftes van je bedrijf te ontwikkelen. Natuurlijk volledig in eigen huisstijl.

Met onze vestiging in Veldhoven als thuisbasis komen wij daarnaast ook graag bij u langs op locatie, ook in Amsterdam.

Heb je nog vragen, of wil je graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk ons werk