Animatie laten maken

Heeft u een product of dienst en moet u vaak uitleggen wat het precies inhoudt? Dan kunt u eventueel een leuke animatie laten maken. Heuvel Media kan u helpen om in de vorm van een animatie uw complexe product of dienst eenvoudig uit te leggen. Maar ook over simpelere onderwerpen kunnen leuke animaties worden gemaakt, mensen kijken nou eenmaal liever naar een video dan naar lange teksten! Heuvel Media helpt u graag met een uitleganimatie

Animatie video laten maken

Een animatie video wordt helemaal op maat voor u gemaakt, compleet in uw eigen huisstijl met foto’s, logo, teksten, muziek en een professionele voice-over. Samen denken we na over wat we willen laten zien in de animatie, zodat we tot een spectaculair resultaat komen! De video’s kunt u vervolgens via diverse kanalen verspreiden. Op uw eigen website, op social media, via YouTube, of zelfs in de bioscoop! Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen maken? Neem dan contact met ons op.

 

 

Animatie laten maken over sparen

Animatie laten maken over sparen

Wanneer u zelf overweegt om een animatie te laten maken, dan wilt u natuurlijk voorbeelden zien wat er allemaal mogelijk is! Bij Heuvel Media hebben we al veel verschillende animaties mogen maken voor diverse opdrachtgevers. Zo hebben we voor de rabobank een animatie mogen maken om aan de jonge klantjes uit te leggen wat sparen nu precies is. Hierin is de kracht van Heuvel Media zichtbaar, een complex onderwerp zo eenvoudig mogelijk uitleggen. Klik op de afbeelding om de video te bekijken.

Neem gerust contact op als u zelf overweegt om een animatie te laten maken. 

Animatie laten maken over digitaal boekhouden

Animatie laten maken over digitaal boekhouden

Bij Heuvel Media zijn er allerlei soorten animaties mogelijk. Animaties om iets uit te leggen aan kinderen, maar bijvoorbeeld ook om uit te leggen wat digitaal boekhouden is en wat de mogelijkheden hiermee zijn. Dit is behoorlijk complex om uit te leggen, maar een animatie met eenvoudige beelden en een duidelijke voice-over weten het digitaal boekhoeden duidelijk in beeld te brengen. 

Heeft u ook iets moeilijks uit te leggen? Wij denken hier graag over mee!